Ta ansvar nå før det er for sent

En oppfordring til Styret i Aafk

Ellingsøy 4.august 2020


Nå kan ikke styret i Aafk lenger sitte å se på at en trener (Lars Bohinen) uten energi og entusiasme får fortsette.  En trener som bruker et system som ikke fungerer og som spillerne ikke klarer å forholde seg til, har nå ført til skremmende 38 baklengs på 12 kamper.  

Nei, jeg er ikke kritisk. Det må bli slutt på at vi som tør å stå frem og si fra når noe er rivruskende galt blir beskyldt for ikke å støtte klubben. De passive sier; «Nå må vi stå opp sammen så klarer vi å snu dette.» 

Nei det er kommet for langt nå. Dette kan ikke snus uten handling, det vil si, ny trener nå. Jeg  har ikke tro på Lars Bohinen og hans 3-5-2 system. For å berge plassen må Aafk vinne minst 9 av de resterende 18 kampene.   Vi som står frem og sier fra nå  om galskapen er nettopp lojale og setter klubben først, vi er glad i klubben vår.

Ledere med egodominans har ofte en fryktbasert lederstil for de evner ikke eller ignorerer å lytte til sitt indre og andre. Slike ledere har en «

Jeg har alltid rett og vet best holdning».

Slike ledere/trenere er ikke Lagbyggere. Det er trenere/ledere som er Lagbygger klubben trenger nå. Ledelse er lagbygging.

Jeg har gjennom 2 innlegg på Facebook sagt fra om hva jeg mener på min måte.

(Det første innlegget fra 21/7 og litt Lenger ned på siden ser du det andre innlegget 30/7). 


Tirsdag 21.juli 2020Torsdag 30.juli 2020

En god lagbygger setter laget foran seg selv

Mens andre trenere i Eliteserien 2020 går for 4-3-3, 4-4-2 eller 4-2-3-1, hører vi Lars Bohinen rope ut som i eventyret «Kjerringa mot Strømmen»: «Nei, nei, 3-5-2, 3-5-2.  

Les mer om lagbygging i Lagbyggingsmodell lenger ned på denne siden. Om du vil lese andre av mine blogg-innlegg finner du de ved å gå inn på fanen Blogg. I boken min «Ledelse er enkelt» har jeg blant annet skrevet om lagbygging. I boken får du noen enkle råd om ledelse og lederrollen.


Vil du lese mer om Lagbyggingsmodellen klikk på den under 

 Med vennlig hilsen


Bernt-Åge Grimstad

Du kan lese alle mine blogginnlegg ved å klikke på «Hjem-knappen» nederst på siden.